Aliah Irdina Sweet Memories
and ibu's favorite moments....
By: Salfaryna Alzahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Apr-2009 06:25 Email | Share | | Bookmark
Aliah at our Pusaka House

Cubaan mengejar ayam
Cubaan memegang ayam katek itu
Melihat dari kejauhan bagaimana ayam tu berkedek
View all 6 photos...
Momen2 Aliah jumpa padang dan melihat ayam katek/ serama di alor setar..seronok tgk dia mcm pelik.


Tuesday, 28-Apr-2009 06:09 Email | Share | | Bookmark
My colorful thsirt!

Pakai di birthday Danial
Tshirt yg dipilih sendiri utk pakai
Belang2 mcm aiskrim paddle pop
View all 6 photos...
Cantik tak baju ni? Last minute beli sbb dah lama dia tade baju skirt yg biasa2 tuk pakai bila kuar...Yg ada, semuanya feminin/ jenis gaun. Tak sesuai majlis Like mother, like daughter...No wonderla Aliah pandai memilih baju apa nak pakai skrg.


Thursday, 12-Mar-2009 08:50 Email | Share | | Bookmark
Mari Belajar Berenang!

Mula2 apungkan badan
Bestnya tepuk air ibu..
Yeaah!
View all 8 photos...
Mcmlah ibu dia pandai sgt


Thursday, 12-Mar-2009 08:43 Email | Share | | Bookmark
Kereta Kecil Warna Merah..

Megantuk
Jomlah naik keta sport saya
Ni saya dah start enjin nih..
View all 6 photos...


Thursday, 12-Mar-2009 08:26 Email | Share | | Bookmark
Teringin berbasikal

Try nai basikal sepupu di kg
Bergaya tak saya papa?
Lihatlah basikalku!
View all 8 photos...
Kami perasan sejak Aliah setahun, dia mcm suka naik benda2 yg fizikal mcm motor dan basikal...Hatta basikal kat rumah yg besar tu pun dia teringin nak duduk. So bagi jerla!

Baru2 ni saja baru kami dapatkan satu utk dia...Walaupun dia tak pandai 'kayuh' sendiri lagi, dia still main basikal tu sambil sorong2 anak patung dia! Seronoknya tgk..........


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net